Accountmanager SaaS Solutions in Almere OTE € 128.000

Solliciteer
3 dagen geleden Vast
Categorie: Verkooppersoneel
Branche: Computer Software
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Master's Degree

Wil jij ook werken als Accountmanager SaaS Solutions bij een snelgroeiende Internationale Startup! Ben jij die gedreven New Business Hunter die altijd zijn targets heeft gehaald. Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

De Functie:
Als Accountmanager SaaS ben je bezig met het binnenhalen van New Business bij de corporates. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te bewijzen in een dynamische markt met een breed scala aan Solutions. De target is een mix van nieuw te behalen omzet en omzet bij bestaande Accounts. Als Accountmanager SaaS ben je ook ben je bezig met de ontwikkeling van nieuwe leads. Je beschikt over goede onderhandelings-vaardigheden en verliest de follow-up van afspraken niet uit het oog. Verkoop van het gehele portfolio en eventuele maatwerk Solutions voor geselecteerde klanten.

 

De ideale kandidaat:
Als Accountmanager SaaS beschik je over afgeronde HBO/WO-opleiding. Je hebt minimaal twee jaar werkervaring binnen een business-to-business omgeving als accountmanager. Als Accountmanager SaaS ben je verantwoordelijk voor: Realiseren van meer omzet, Uitbouwen van het New Business Netwerk, Opstellen van een verkoopplan en je doelstellingen bereiken. Je beschikt over kennis van SaaS Solutions.

 

Wat bieden wij onze Accountmanager SaaS!
Een uitdagende sales functie als Accountmanager SaaS. Wil jij ook een jaarsalaris boven het gemiddelde verdienen met daarboven op zeer hoge bonussen. De commissie voor realiseren van New Business maakt een fors deel uit van je salaris. Uitstekende provisie regeling, The sky is The limit. Leaseauto, laptop en smartphone behoren tot je standaarduitrusting.

 

Enthousiast over deze uitdagende Sales Job!
Ben jij een gedreven Solution Seller en ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je je bekwamen in het verkopen innovatieve SaaS Solutions? Bel of app met Robert van Leeuwen, 06-50265911 voor een gesprek op ons kantoor in Amsterdam of mail je cv naar info@salestoppers.nl

 

We horen graag van je… 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
SalesToppers
Salestoppers, Strawinskylaan 823, 1077 XX Amsterdam, Nederland
22 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures