Projectplanner civiele techniek (24 uur)

Alphen aan den Rijn, Nederland
Vacature is vervallen
29 dagen geleden Tijdelijk
Categorie: Overheid
Branche: -
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -
Functieomschrijving

U bent een projectplanner die ervaring heeft met resourcemanagement en het opstellen van projectplanningen binnen civieltechnische projecten, bij voorkeur van een overheidsorganisatie.

Wie?
Onze opdrachtgever, een gemeente in Zuid-Holland, is op zoek naar een projectplanner civiele techniek voor de teams Projecten Openbare Ruimte en Ontwerp en Advies. Deze teams zijn verantwoordelijk voor een duurzame en functionele inrichting van de openbare ruimte. Binnen deze opdracht bent u werkzaam ten behoeve van civieltechnische projecten.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U bent verantwoordelijk voor het opstellen van projectplanningen, inclusief resources, en het bijhouden daarvan.
  • U stelt analyses en rapportages op en neemt indien nodig initiatieven voor het wijzigen van de procesgang.
  • U draagt zorg voor het tijdig signaleren en analyseren van vertragingen, overschrijdingen en risico’s en doet voorstellen ter voorkoming hiervan.
  • U adviseert projectleiders en teamleiders op operationeel en tactisch niveau over de projectbeheersingsaspecten en resourcemanagement.
  • U verzorgt de projectvoortgangsinformatie.

Eisen

  • U hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding Civiele Techniek.
  • U hebt in de afgelopen 10 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring opgedaan met het maken van projectplanningen (inclusief resources) en het bijhouden van het resourcemanagement in MS Project (Online) binnen civieltechnische projecten.

Wensen

  • U hebt werkervaring binnen de overheid.

Waar?
Zuid-Holland, regio Leiden

Wanneer?
De functie is per 2 september beschikbaar voor 24 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind februari 2020, met een optie tot verlenging (2 x 6 maanden). U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.


Functie-eisen

-


Sollicitatieprocedure

Hoe?
Reageer vóór donderdag 1 augustus 12:00 uur en stuur uw cv naar info@vandijkwerkt.nl. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Rob van der Veen, 078-6549060. Referentienummer 190609.

Van Dijk Employment Services?
Wij adviseren en ondersteunen (project)organisaties bij kennis- en/of capaciteitsvraagstukken. Tot onze opdrachtgevers behoren projectorganisaties, (rijks)overheden, semi-overheden en organisaties uit het bedrijfsleven. Kijk voor meer informatie op http://www.vandijkwerkt.nl.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Van Dijk Employment Services
Kamerlingh Onnesweg 8, 3316 GL Dordrecht, Nederland
34 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures