Projectleider Civiele Techniek

Amsterdam, Nederland
Vacature is vervallen
28 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Techniek
Branche: Civiele Techniek
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 18-06-2019 - 17-08-2019
Binnen meerdere verschillende kleinere projecten ben je verantwoordelijk voor zowel de inhoudelijke, als de procesmatige kant. Hieronder vallen planning, risicobeheersing en financiën. Dit zijn met name projecten voor lokale overheden. Bij grotere projecten ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en coördinatie van ontwerpers, tekenaars en bestekschrijvers en zorg je dat de kwaliteit van de producten het gewenste niveau heeft. In deze grotere projecten werk je onder begeleiding van de projectleider. Naast het bewaken van de kwaliteit, financiën en de voortgang van projecten, heb je intensief contact met klanten en zorg je voor goed relatiebeheer.
Je bent verantwoordelijk voor de operationele en organisatorische aspecten binnen projecten. Je geeft structuur en vorm aan het projectteam en je stuurt ontwerpers aan. Goed samenwerken is je tweede natuur, je beweegt je dan ook soepel tussen afdelingen & groepen en bent een echte teamspeler. Daarnaast coach en begeleid je minder ervaren medewerkers.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding, bijvoorbeeld richting Civiele Techniek, of Larenstein richting Land en Watermanagement/GWW of Ruimtelijke Ordening.
Je hebt aantoonbare ervaring met teken- en bestekwerkzaamheden binnen (grote) infrastructurele projecten en herstructureringsprojecten in stedelijk gebied.
Daarnaast heb je ervaring met het offreren, aansturen en uitvoeren van diverse civiele projecten.
Als persoon ben je praktisch ingesteld en beschik je over aantoonbare coördinatievaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken binnen een mooie club, waarin je bent omgeven door ambitieuze collega´s die deel uitmaken van een hecht team dat werkt aan uitdagende projecten. Dit wordt aangevuld met uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden: Uitstekend salaris, Reiskostenvergoeding, Pensioenregeling, Vakantiegeld, 25 vakantiedagen. Uitzicht op vast contract en volop doorgroeimogelijkheden met opleidingen en cursussen.

Contactinformatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met:

Ramon Kops
Telefoon: 0621540335
E-mail: ramon@nivelgroep.nl

Over Nivel
Dit multidisciplinaire ingenieurs- en adviesbureau werkt landelijk en internationaal aan projecten op gebied van milieu, infra en water. De civieltechnische afdeling werkt aan ruimtelijke inpassingen, riolering, infrastructuur en waterbouw. Bij de opdrachtgever heerst een hoge mate van professionaliteit, maar is de bedrijfscultuur informeel en ingesteld op het delen en verrijken van kennis. Het gaat goed met het bedrijf en timmeren hard aan de weg.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Nivel
Emmastraat 2, 4811AG Breda, Nederland
217 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures