Buurtcoördinator

Rijswijk, Nederland
Solliciteer
30 dagen geleden Vast
Deeltijd
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: Gezondheid, wellness en fitness
Uren per week: 12
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 18-02-2019 - 19-04-2019
Organisatie

Voor een bekende Welzijnsorganisatie in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Buurtcoördinator! Vind jij het leuk om te coachen, begeleiden, een team aan te sturen en kun je goed prioriteiten stellen? Dan is Samen in de Zorg op zoek naar jou!

Voor een welzijnsorganisatie in de regio Haaglanden zijn wij op zoek naar een buurtcoördinator. Deze organisatie kenmerkt zich door brede inzet om de welvaart binnen de wijk te verbeteren. Naast de vaste werknemers, hebben ze een groot aantal vrijwilligers. Deze werknemers en vrijwilligers zetten zich dagelijks in om wijken en buurten te ondersteunen. Je kan hierbij denken aan ondersteuning bij dagbesteding, sociale contacten opbouwen, financiële begeleiding, ondersteuning bij mantelzorg en bijvoorbeeld bemiddeling bij maatschappelijke problemen. Het uitgangspunt van deze organisatie is iedereen volwaardig mee laten doen in de samenleving.Functiebeschrijving

Heb jij HBO werk- en denkniveau en een mediation-, buurtbemiddeling- of coachopleiding afgerond? Houd jij van afwisseling, vind jij het leuk om zelfstandig te werken en kun je goed prioriteiten stellen? Dan is Samen in de Zorg op zoek naar jou! Het betreft een functie met ruimte om deze zelf vorm en inhoud te geven. Er zijn volop mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling en een uitdagende werkomgeving in een informeel team met gedreven collega's. Je gaat dagelijks leiding geven aan het buurtbemiddelaarsteam door te inspireren coachen en adviseren. Ook ga je bemiddelen in complexe zaken, waaronder ingrepen in het kader van woonoverlast en interventies.Arbeidsvoorwaarden

Wij zijn Samen in de Zorg! Door onze specialisme in de zorg- en welzijnssector hebben wij contacten met alle zorginstellingen en welzijnsorganisatie in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging.

Natuurlijk heb jij als zorgprofessional je wensen en je eisen. Het is onze missie om deze voor jouw te realiseren. Hierdoor zorgen wij dat jij binnen 'no time' aan je droombaan kan starten. Vele professionals zijn jouw voorgegaan en hebben wij geholpen aan de baan van hun dromen.

Wil jij ook ervaren hoe het is om bemiddeld te worden via Samen in de Zorg? Neem dan contact met ons op en ga je droombaan tegemoet!

Wat kun je verder van ons verwachten?

 • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
 • Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van je carrière;
 • Sollicitatiebegeleiding;
 • Een vaste baan in de zorg of welzijn;
 • Een marktconform salaris volgens de cao welzijn;
 • ORT en reiskostenvergoeding;
 • Trainingen en cursussen.


Functie-eisen

Wat vraagt Samen in de Zorg van jou?

 • HBO werk- en denkniveau en een afgeronde mediation, buurtbemiddeling of coachopleiding;
 • Werkervaring in de rol van buurtcoördinator;
 • Je bent beschikbaar voor 12-24 uur;
 • Je hebt ervaring met het coördineren van vrijwilligers;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
 • Je bent zelfstandig, en in het bezit van een aanpakkers-mentaliteit.


Meer informatie

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Samen in de Zorg
Bahialaan 602, 3065 WC Rotterdam, Nederland
227 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures