Telefoniste (m/v)

Deventer, Nederland
Vacature is vervallen
23 dagen geleden
Categorie: Administratie
Branche: -
Uren per week: 40 - 40
Dienstverband: Tijdelijk Voltijd

meer
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Ben je als telefoniste op zoek naar een leuke combinatie met administratief werk? Heb jij het in je om overzicht en rust te bewaren? Lees dan vooral verder! Wat ga je doen? Klanten te woord staan is een groot onderdeel van jouw takenpakket. Je bent de schakel tussen de vestigingen en de dealers. De vestigingen nemen contact met jou op om naar de status van de levering te vragen. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat de leveranciers op tijd de banden bij de vestiging leveren. Dit vraagt goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht! Het kan voorkomen dat er een fout in de order zit, waardoor jij de order moet aanpassen. Om de juiste gegevens te krijgen zal je het computersysteem raadplegen, maar kan het ook voorkomen dat je contact moet opnemen met de lokale vestiging of de leverancier. Wat bieden wij? Een uitdagende functie als telefoniste van september tot en met half november (dit is ook seizoensafhankelijk en kan daarom uitlopen); Een salaris van 10,88 bruto per uur; 25 vakantiedagen per jaar (obv 40 uur) en 8% vakantiegeld; Vanaf 10 km reiskostenvergoeding á 19 cent per km; De kans om een kijkje in de keuken te nemen van één van de grootste bandenspecialisten in Nederland Wat vragen wij? Een afgeronde mbo niveau 4 opleiding; Je hebt ervaring met excel; Je bent fulltime beschikbaar (38 uur); Beschikbaar vanaf 2 september tot ongeveer half november; Het bedrijf Euromaster is een bekende speler in de bandenmarkt. Het lijkt nu nog ver weg, maar bij deze bandenspecialist wordt het al tijd voor de voorbereidingen op het najaar. Er komt een drukke periode aan waarin de zomerbanden worden omgewisseld voor de winterbanden. Met ongeveer 15 collega’s op de afdeling Backoffice Lease zorgen jullie ervoor dat het bandenwissel seizoen zo soepel mogelijk verloopt! Sollicitatieprocedure Voor deze vacature zoeken wij meerdere kandidaten. De verhouding tussen administratieve werkzaamheden en telefoneren zal per plek verschillen. Krijg jij energie van administratie? Of ben jij juist het liefst zo veel mogelijk aan het bellen? Met jouw voorkeuren hierin kunnen we zeker rekening houden. Wij lezen graag in de motivatiebrief terug wat jouw voorkeur is, zodat we weten op welke plek jij het beste tot jouw recht komt! Solliciteer zo snel mogelijk want eind augustus zullen de eerste en tweede gesprekken plaatsvinden. Het eerste kennismakingsgesprek zal op ons Randstad kantoor plaatsvinden. Het tweede gesprek wordt gevoerd door Euromaster. Is er na beide gesprekken nog steeds een wederzijdse klik? Dan kan je in week 36 beginnen met je nieuwe baan! Interesse Wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief waaruit blijkt waarom jij goed past op deze functie. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Denise of Maria op 0570665200. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Functieomschrijving

Ben je als telefoniste op zoek naar een leuke combinatie met administratief werk? Heb jij het in je om overzicht en rust te bewaren? Lees dan vooral verder!

Wat ga je doen?

Klanten te woord staan is een groot onderdeel van jouw takenpakket. Je bent de schakel tussen de vestigingen en de dealers. De vestigingen nemen contact met jou op om naar de status van de levering te vragen. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat de leveranciers op tijd de banden bij de vestiging leveren. Dit vraagt goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht!

Het kan voorkomen dat er een fout in de order zit, waardoor jij de order moet aanpassen. Om de juiste gegevens te krijgen zal je het computersysteem raadplegen, maar kan het ook voorkomen dat je contact moet opnemen met de lokale vestiging of de leverancier.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie als telefoniste van september tot en met half november (dit is ook seizoensafhankelijk en kan daarom uitlopen);
  • Een salaris van 10,88 bruto per uur;
  • 25 vakantiedagen per jaar (obv 40 uur) en 8% vakantiegeld;
  • Vanaf 10 km reiskostenvergoeding á 19 cent per km;
  • De kans om een kijkje in de keuken te nemen van één van de grootste bandenspecialisten in Nederland

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde mbo niveau 4 opleiding;
  • Je hebt ervaring met excel;
  • Je bent fulltime beschikbaar (38 uur);
  • Beschikbaar vanaf 2 september tot ongeveer half november;

Het bedrijf

Euromaster is een bekende speler in de bandenmarkt. Het lijkt nu nog ver weg, maar bij deze bandenspecialist wordt het al tijd voor de voorbereidingen op het najaar. Er komt een drukke periode aan waarin de zomerbanden worden omgewisseld voor de winterbanden. Met ongeveer 15 collega’s op de afdeling Backoffice Lease zorgen jullie ervoor dat het bandenwissel seizoen zo soepel mogelijk verloopt!

Sollicitatieprocedure

Voor deze vacature zoeken wij meerdere kandidaten. De verhouding tussen administratieve werkzaamheden en telefoneren zal per plek verschillen. Krijg jij energie van administratie? Of ben jij juist het liefst zo veel mogelijk aan het bellen? Met jouw voorkeuren hierin kunnen we zeker rekening houden. Wij lezen graag in de motivatiebrief terug wat jouw voorkeur is, zodat we weten op welke plek jij het beste tot jouw recht komt!

Solliciteer zo snel mogelijk want eind augustus zullen de eerste en tweede gesprekken plaatsvinden. Het eerste kennismakingsgesprek zal op ons Randstad kantoor plaatsvinden. Het tweede gesprek wordt gevoerd door Euromaster. Is er na beide gesprekken nog steeds een wederzijdse klik? Dan kan je in week 36 beginnen met je nieuwe baan!

Interesse

Wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief waaruit blijkt waarom jij goed past op deze functie. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Denise of Maria op 0570665200.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
3876 openstaande vacatures