Medewerker Klantenservice Duits project Belgische Tolwegen (Satellic)

Maastricht, Nederland
Vacature is vervallen
29 dagen geleden
Categorie: Overig
Branche: -
Uren per week: 30 - 30
Dienstverband: Tijdelijk Voltijd

meer
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Bij ons Satellic-project bij majorel in Maastricht sta je als klantenservicemedewerker vrachtwagenchauffeurs en transportbedrijven te woord. Inhoudelijk gaan deze vragen over alles wat te maken heeft met de (verplichte) tolheffing die per 1 april 2016 geldt voor vrachtwagens boven een gewicht van 3.5 ton die de Belgische grens voorbij rijden. Vragen die je hierbij kunt verwachten zijn: * ik wil mijn voertuigbewijs registreren om een tolkastje te kunnen bestellen maar krijg een foutmelding, wat moet ik doen? * ik heb een verkeerd aantal tolkastjes ontvangen, hoe kan ik deze terugsturen? * de betaling van de tolheffing gaat mis, hoe kan ik ervoor zorgen dat dit juist verloopt? Voor dit project zoeken we iemand voor de NEDERLANDS-DUITSE lijn. Naast het Duits is beheersing van het Nederlands en Engels belangrijk vanwege de interne systemen en communicatie met je collega's. Daarnaast zul je ook telefoontjes in het Nederlands en evt Engels voeren wanneer er geen Duitse calls zijn. Bij dit internationale project worden klanten nl in het Nederlands, Engels, Duits of Frans geholpen. Wat vragen wij van jou? * communicatief sterk in het DUITS gecombineerd met het Nederlands en Engels * bij voorkeur 30-36u beschikbaar (20-26 of 24-30u zijn ook mogelijkheden!) * de afdeling is 24/7 geopend. Dat betekent dat je dus ook in de avonden, weekenden en nachten (+/- 4 per maand) wordt ingepland. Je rooster ontvang je altijd 2 weken op voorhand en je hebt de mogelijkheid 2 dagdelen te blokkeren in je beschikbaarheid. Wat mag je van ons verwachten? Naast dat je werkt op een locatie met een mooi uitzicht op de stad Maastricht belonen wij je met een salaris van €10,- bruto per uur. Bovenop je salaris komt nog een toeslag van 50% als je 'snachts of op zondag werkt en uiteraard spaar je voor verlofdagen. Vanuit Randstad reserveren wij over ieder gewerkt uur 8% vakantiegeld voor je. Reiskosten worden vergoed tot aan een max van €7,38 netto per dag. We stimuleren je om ieder dag het beste uit jezelf te halen, je werkt aan je eigen ontwikkeling. Verreweg de meeste teamleaders en overige staff zijn ooit als agent begonnen. En dat is nog niet alles! Want je krijgt er een grote groep toffe nieuwe collega's bij! Naast hard werken zorg je samen met deze collega's voor een leuke sfeer. Regelmatig wordt op de afdeling een zogenaamde bakdagen georganiseerd en leuke uitjes met het team. We are majorel, jij ook? Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Functieomschrijving

Bij ons Satellic-project bij majorel in Maastricht sta je als klantenservicemedewerker vrachtwagenchauffeurs en transportbedrijven te woord.

Inhoudelijk gaan deze vragen over alles wat te maken heeft met de (verplichte) tolheffing die per 1 april 2016 geldt voor vrachtwagens boven een gewicht van 3.5 ton die de Belgische grens voorbij rijden. Vragen die je hierbij kunt verwachten zijn:

* ik wil mijn voertuigbewijs registreren om een tolkastje te kunnen bestellen maar krijg een foutmelding, wat moet ik doen?
* ik heb een verkeerd aantal tolkastjes ontvangen, hoe kan ik deze terugsturen?
* de betaling van de tolheffing gaat mis, hoe kan ik ervoor zorgen dat dit juist verloopt?

Voor dit project zoeken we iemand voor de NEDERLANDS-DUITSE lijn. Naast het Duits is beheersing van het Nederlands en Engels belangrijk vanwege de interne systemen en communicatie met je collega's. Daarnaast zul je ook telefoontjes in het Nederlands en evt Engels voeren wanneer er geen Duitse calls zijn. Bij dit internationale project worden klanten nl in het Nederlands, Engels, Duits of Frans geholpen.

Wat vragen wij van jou?
* communicatief sterk in het DUITS gecombineerd met het Nederlands en Engels
* bij voorkeur 30-36u beschikbaar (20-26 of 24-30u zijn ook mogelijkheden!)
* de afdeling is 24/7 geopend. Dat betekent dat je dus ook in de avonden, weekenden en nachten (+/- 4 per maand) wordt ingepland. Je rooster ontvang je altijd 2 weken op voorhand en je hebt de mogelijkheid 2 dagdelen te blokkeren in je beschikbaarheid.

Wat mag je van ons verwachten?
Naast dat je werkt op een locatie met een mooi uitzicht op de stad Maastricht belonen wij je met een salaris van €10,- bruto per uur. Bovenop je salaris komt nog een toeslag van 50% als je 'snachts of op zondag werkt en uiteraard spaar je voor verlofdagen. Vanuit Randstad reserveren wij over ieder gewerkt uur 8% vakantiegeld voor je. Reiskosten worden vergoed tot aan een max van €7,38 netto per dag.


We stimuleren je om ieder dag het beste uit jezelf te halen, je werkt aan je eigen ontwikkeling. Verreweg de meeste teamleaders en overige staff zijn ooit als agent begonnen.

En dat is nog niet alles! Want je krijgt er een grote groep toffe nieuwe collega's bij! Naast hard werken zorg je samen met deze collega's voor een leuke sfeer. Regelmatig wordt op de afdeling een zogenaamde bakdagen georganiseerd en leuke uitjes met het team.

We are majorel, jij ook?

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
3876 openstaande vacatures