Controleleider

Solliciteer
11 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 3500 - 3600 per maand
Categorie: Finance, Accountancy - Fiscaliteit
Branche: Accounting
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Manager (Manager / Supervisor), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Waardering, persoonlijke aandacht, geen grootschaligheid, tijd voor tijd, flexibel werken, controleleider, controlepraktijk, tijd voor een geintje, accountantskantoor.
Functieomschrijving

In deze functie houdt je je als controleleider bezig met controleopdrachten, waarbiij je met name richt op relevante bedrijfsprocessen en daarmee samenhangende risco's en adviesopdrachten. Je reviewt de dossiers van teamleden en fungeert als coach en begeleidt de teams bij hun groei in het vak. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning en control van de werkzaamheden. Je hebt de ambitie om inhoudelijke werkzaamheden te combineren met jouw coachende en leidinggevende kwaliteiten.


Functie-eisen

De controleleider die wij zoeken heeft een afgeronde HBO Accountancy of Bedrijfseconomie opleiding en (studeert voor) NivRA. Voor deze functie heb je minimaal 5 jaar ervaring in de controlepraktijk van een middelgrote tot grote accountantsorganisatie. Je bent een collegiale teamspeler die accuraat en systematisch te werk gaat. Natuurlijk beschik je over leidinggevende kwaliteiten en ben je in staat anderen te inspireren elke dag het beste van zichzelf te geven. Met je professionele, integere en tactvolle stijl ben je een echte aanwinst voor de organisatie en je klanten.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Controleleider
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacatures-controleleider  

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Naast een concurrend maandsalaris, krijg je een leaseauto, 27 vakantiedagen, bonussen (aanbrengen klant of medewerker), daarnaast flexibele werktijden en veel extra's zoals teamuitjes, tijd voor tijd (alle uren), opleidingsmogelijkheden etc.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Beatrice Has-Reithaar
Rousch Financial Professionals
Neerloopweg 21, 4814 RS Breda, Nederland
1202 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures