Assemblagemedewerker

's-Hertogenbosch, Nederland
Vacature is vervallen
28 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: -
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Functieomschrijving

OMRON – DEN BOSCH – ASSEMBLAGE – FULLTIME

Voor Omron zijn we op zoek naar assemblagemedewerkers voor een langere periode.

 

WAT GA JE DOEN?

Het doel is het assembleren, corrigeren, testen (en verpakken) van halffabrikaten en eindproducten. Je staat hierbij aan tafel waarbij alles op een efficiënte manier is ingericht, waardoor het productieproces zoveel mogelijk foutloos wordt uitgevoerd. Een goede samenwerking met je directe collega’s is hierbij van groot belang.

Voor deze functie is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift, je bent kwaliteitsgericht, proactief, nauwkeurig en flexibel Bij voorkeur beschik je over aantoonbare werkervaring in een dergelijke functie, maar de juiste motivatie en instelling is hierbij belangrijker.

Daarnaast ben je communicatief, hebt een hoog kwaliteits- en productieniveau en durft met initiatieven en verbeterpunten te komen.

Je start in een dagdienst, maar afhankelijk van je capaciteiten word je na verloop van tijd ingepand in 2-ploegen. De werktijden zijn van 6.00 – 15.00 uur en van 14.45 – 23.45 uur.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Een salaris van € 12,42 bruto per uur wanneer je 23 jaar en ouder bent. En wanneer je gaat werken in 2 ploegen ontvang je ook een toeslag van 20% over alle gewerkte uren.

 

WIE IS OMRON?

Omron is marktleider op het gebied van industriële automatisering en medische apparatuur.

Als een wereldwijde onderneming omvat Omron een rijke variëteit aan culturen. Respect voor het individu is een aspect waar Omron grote waarde aan hecht. Ethisch verantwoord gedrag, oprechtheid en het creëren van een open atmosfeer op de werkplek zijn essentiële zaken die onze medewerkers uiterst serieus nemen.

Het bedrijf heeft een gezellige kantine waar gezamenlijk wordt gepauzeerd. Er is catering aanwezig, waarbij je lekkere dingen kan kopen, maar ook zijn er koelkasten en magnetrons wanneer je zelf je eten meeneemt. Natuurlijk is er gratis koffie en thee te verkrijgen.

 

EN NU?

Wil jij graag aan de slag bij Omron? Dan komen wij graag met jou in contact.

Reageer op deze vacature met een recent CV en een korte motivatie. Dan nemen we direct contact met je op. En heb je vragen? Stuur dan een email naar E. oss-industrie-logistiek@nl.randstad.com of bel T. 0412-660685.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
4351 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures