pedagogisch medewerker

Utrecht, Nederland
Vacature is vervallen
24 dagen geleden
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: -
Uren per week: 20 - 20
Dienstverband: Tijdelijk Deeltijd

meer
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Ben je iemand die houdt van kinderen, en die graag actief bezig is met deze doelgroep? Dan hebben wij de baan voor jou als pedagogisch medewerker! Je gaat aan de slag bij een BSO in Utrecht. Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken ziet gelijke kansen voor alle kinderen. Het is belangrijk dat er genoeg aandacht, warmte en deskundigheid op de werkvloer is om de kinderen te begeleiden in het beleven, ontdekken en groeien op zijn of haar eigen manier in een veilige en vertrouwde omgeving. Je hebt genoeg energie, straalt enthousiasme uit en je hebt goede sociale vaardigheden. Daarnaast vind je het leuk om activiteiten te organiseren voor kinderen en vind je het leuk om met kinderen te werken. Wie ben je? je hebt een hart voor kinderen je hebt een diploma als pedagogisch medewerker (bijvoorbeeld SPW 3/4, onderwijsassistent, Pabo of HBP pedagogiek) Wat bieden wij jou? een uurloon tussen de € 13,12 en € 17,90, afhankelijk van jouw ervaringsjaren (conform CAO in de kinderopvang) een flexibele en betekenisvolle baan na 100 gewerkte uren, vergoeden wij je VOG Ben jij enthousiast geworden na hetlezen van deze vacature? We leren je graag kennen! Solliciteer direct door op onderstaande knop te drukken. Wil je meer weten over deze vacatuer? Bel dan naar 030-2337745 en vraag naar Neslihan Caliskan of Pauline Engelen. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Functieomschrijving

Ben je iemand die houdt van kinderen, en die graag actief bezig is met deze doelgroep? Dan hebben wij de baan voor jou als pedagogisch medewerker! Je gaat aan de slag bij een BSO in Utrecht.

Waar ga je werken?

De organisatie waar je voor gaat werken ziet gelijke kansen voor alle kinderen. Het is belangrijk dat er genoeg aandacht, warmte en deskundigheid op de werkvloer is om de kinderen te begeleiden in het beleven, ontdekken en groeien op zijn of haar eigen manier in een veilige en vertrouwde omgeving. Je hebt genoeg energie, straalt enthousiasme uit en je hebt goede sociale vaardigheden. Daarnaast vind je het leuk om activiteiten te organiseren voor kinderen en vind je het leuk om met kinderen te werken.

Wie ben je?

  • je hebt een hart voor kinderen
  • je hebt een diploma als pedagogisch medewerker (bijvoorbeeld SPW 3/4, onderwijsassistent, Pabo of HBP pedagogiek)

Wat bieden wij jou?

  • een uurloon tussen de € 13,12 en € 17,90, afhankelijk van jouw ervaringsjaren (conform CAO in de kinderopvang)
  • een flexibele en betekenisvolle baan
  • na 100 gewerkte uren, vergoeden wij je VOG

Ben jij enthousiast geworden na hetlezen van deze vacature? We leren je graag kennen! Solliciteer direct door op onderstaande knop te drukken. Wil je meer weten over deze vacatuer? Bel dan naar 030-2337745 en vraag naar Neslihan Caliskan of Pauline Engelen.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
3876 openstaande vacatures