Procesoperator Bakkerij

Harderwijk, Nederland
Vacature is vervallen
28 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Overig
Branche: Civiele Techniek
Uren per week: 36
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 6 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 18-06-2019 - 25-06-2019
Organisatie
Je komt te werken binnen een grote en dynamische organisatie, gespecialiseerd in de productie van bak- en zoetwaren. Binnen de productie zijn 7 productielijnen aanwezig, waar bij elke lijn 4 operators werkzaam zijn. Tijdens de kennismakingsgesprekken vertellen we je graag meer over het bedrijf!

Functiebeschrijving
Jij bent op zoek naar een afwisselende baan, waarin je veel kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen. Je hebt affiniteit met techniek en met jouw flexibiliteit, vind jij het geen probleem om in ploegen te werken. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder! Voor een grote producent binnen de zoetwarenindustrie, zijn wij op zoek naar een procesoperator Industriële Bakkerij. Als procesoperator ben jij verantwoordelijk voor het opstarten en het bewaken van het productieproces. Hierbij bedien jij de machines in de industriële bakkerij en voer jij onderhoud uit op deze machines. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de machines schoon blijven. Binnen de industriële bakkerij worden koekjes geproduceerd. Binnen dit productieproces meng en verwerk jij deegmassa en strooisel. Ook ben jij verantwoordelijk voor het couvreren en overtrekken van de gebakken producten. Binnen dit proces is het natuurlijk erg belangrijk dat de kwaliteitseisen en gestelde specificaties gehanteerd worden. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel en jouw nauwkeurige werkwijze, begrijp jij dat dat het hanteren van de kwaliteitseisen en gestelde specificaties van groot belang is. Samen met een team van operators en productiemedewerkers, zorg jij ervoor dat het gehele productieproces elke dag probleemloos verloopt!

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jouw een afwisselende fulltime baan binnen een dynamische organisatie, waarbij er ruimte is om meer te leren en jezelf te ontwikkelen. Salaris Het salaris bedraagt tussen de €2.094,- en €2.561,- bruto per maand op basis van 36 uur per week, exclusief ploegentoeslag. Ploegen Er wordt gebruik gemaakt van een drie ploegenrooster. Tijdens de piekperiode wordt er gebruik gemaakt van een vijf ploegenrooster. De werktijden zijn afhankelijk van het team waar je in komt te werken. Waarom werken via UBN? Wij willen jou graag aan een nieuwe baan helpen en zullen er ook voor zorgen dat jij jouw werk veilig en met veel plezier kunt doen! Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor diverse opleidingen en cursussen. Als een bepaalde klus stopt, dan zullen wij ons best doen om een nieuwe baan voor je te vinden. Als uitzendkracht heb je overigens gewoon recht op vakantiedagen en vakantiegeld en daarnaast hebben wij ook een pensioenregeling. Tot slot vinden wij persoonlijk contact ook erg belangrijk en horen we graag van je wat je van het werk vindt en bespreken we regelmatig met je hoe het met je gaat!

Functie-eisen
  • Je bent bereid om in ploegendiensten te werken;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig;
  • Je bent bereid om in de weekenden te werken.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
UBN Uitzendbureau
Leyenseweg 1, 3721BA Bilthoven, Nederland
182 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures