Financieel Adviseur B

Sint-Oedenrode, Nederland
Solliciteer
5 dagen geleden Vast
Deeltijd
Categorie: Financiën, Verzekeringen en Recht
Branche: Financiële Diensten
Uren per week: 32
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 13-06-2019 - 20-06-2019
Organisatie


Functiebeschrijving
Rabobank Nederland afdeling Complex Beheer Particulieren is op zoek naar Financieel Adviseurs B voor de locatie St Oedenrode
Ben jij een enthousiaste, leergierige en kritische Financieel Adviseur? Wil jij klanten in telefonische gesprekken vertrouwen geven bij het maken van financiële keuzes bij complexe vraagstukken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor een afdeling binnen Rabobank Nederland zijn wij per begin februari op zoek naar Financieel Adviseurs B (32 - 36 uur). Het betreft een tijdelijke functie i.v.m. bewust flexibele schil.

De functie:
Je bent fris en jong van geest, doet geen aannames, gaat onbevangen en zonder vooroordelen een gesprek in. Je weet dat klantsituaties niet gelijk zijn aan elkaar en gaat voor een gesprek op maat. Je wilt jezelf graag ontwikkelen.
Dankzij jouw stijlflexibiliteit weet je klanten te bereiken en motiveren tot een beheergesprek aan de telefoon. In je gesprekken verken je de klantbehoefte en toets je of bestaande producten nog bij de situatie van de klant passen. Zo help je de klant aan een passende oplossing. Vanzelfsprekend houd je de focus op resultaat met een optimale klantbeleving en kwaliteit.
Je pikt commerciële signalen op en verwijst actief door naar collega's op de lokale bank voor een adviesgesprek 'face to face'. Je beantwoordt vragen van klanten over complex beheer producten in de breedte. Met als voornaamste aandachtsgebied het behandelen van expiraties kapitaalverzekeringen, bespreken betaalbaarheid hypotheek met een aflossingsvrij deel en productonderhoud inactieve producten ketens GNP en GOS.

Onze afdeling:
Wij streven er naar dat onze klanten zelfverzekerd financiële keuzes kunnen maken. Ook in situaties waarin sprake is van complexe-, inactieve- of expirerende producten die een financieel risico voor de klant met zich mee kunnen brengen.
Om klanten hierin professioneel te ondersteunen richten we de gecentraliseerde afdeling 'Complex Beheer Particulieren' (CBP) in. Een nieuwe afdeling met financieel adviseurs die vanuit twee locaties (Sint-Oedenrode en Apeldoorn) via de modernste technieken, proactief klanten bewust maken van zaken die impact hebben op hun financiële situatie.
Hierbij ligt de focus op de kwaliteit van onderhoud en continu verbeteren. En draagt de afdeling bij aan de organisatiedoelstelling de meest klantgerichte bank van Nederland te zijn. Bij de afdeling werken ruim 100 FTE in totaal in meerdere zelfstandige teams.


Arbeidsvoorwaarden
Tijdelijk detacheringsopdracht, waarbij je in loondienst komt bij Flexibility. We bieden je een marktconform salaris voor deze functie.
komt bij Flexibility in dienst op projectbasis. We bieden je een meer dan marktconform salaris en indien nodig faciliteren we opleidjng en begeleiding om deze functie goed te kunnen uitvoeren.

Ben je per direct beschikbaar en wil je graag starten in deze rol dan kun je contact opnemen met René Bartelen of direct solliciteren via onze website.

Functie-eisen
Wij vragen:
o Minimaal HBO opleiding en werk- en denkniveau of MBO 4 i.c.m. met gedegen kennis en ervaring in gevraagde rol
o Kennis en ervaring op gebied van expiraties van lijfrentes en behandelen van koopsommen is een vereiste
o Aantoonbare Rabo-ervaring met de verkoop/beheer van vermogens- en inkomensproducten binnen Rabobank
o Volledig gecertificeerd conform vereisten profiel;
o beschikbaarheid minimaal 32 uur, 2 avonden werken. 4x9 is NIET mogelijk.

Naast de twee Rabobankkerncompetenties Samenwerken en Klantbelang centraal stellen herken je in jezelf de volgende competenties of beschrijvingen:
o Resultaten realiseren
o Communicatiekracht
o Passie tonen voor mensen
o Ontwikkelt zichzelf en anderen
Je luistert oprecht naar jouw klant, stelt geen verantwoordingsvragen maar interessevragen. Je luistert naar het antwoord en bepaalt aan de hand daarvan vervolgvragen. Hierin verbeter je jezelf iedere dag opnieuw.


Meer informatie

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Flexibility.nl
Ettensebaan 43, 4813 AH Breda, Nederland
516 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures