Docent lichamelijke opvoeding

Alkmaar, Nederland
Solliciteer
28 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Onderwijs, Ondersteunende Functies
Branche: Basisonderwijs / Middelbaar onderwijs
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 18-06-2019 - 18-07-2019
Organisatie

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo'n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?Functiebeschrijving

Klaar voor de start? Sta jij te springen om te beginnen? Leg jij de lat zo hoog mogelijk?

Dan ben jij de docent lichamelijke opvoeding waar ik op zoek naar ben!

 

Als docent lichamelijke opvoeding ga je les geven aan mavo/havo/vwo leerlingen vanaf het nieuwe schooljaar. Dankzij jouw passie voor je vak weet je als geen ander hoe je de leerlingen de mogelijkheid biedt hun sportieve talenten te ontdekken. Iedere leerling heeft namelijk zijn eigen talent en je hebt daarom altijd oog voor de persoon achter het kind.

 

Tijdens jouw lessen:

  • Breng je jouw enthousiasme over op de leerlingen
  • Zorg je voor een fijne sfeer
  • Weet je elke leerling op zijn/haar manier mee te laten doen


Arbeidsvoorwaarden


Functie-eisen

Jij bent op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in het vakgebied en je kan deze actualiteit overbrengen op de leerling. Je bent bewezen professioneel en collegiaal. Jouw motiverend vermogen helpt leerlingen enthousiast te maken voor het vak.

Als docent zie en neem je je verantwoordelijkheden. Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen, kunt goed samenwerken en weet leerlingen in hun kracht te zetten.

 

Daarnaast beschik jij over:

  •  Een eerstegraads onderwijsbevoegdheid lichamelijke opvoeding
  • (recente) ervaring met het lesgeven binnen het voortgezet onderwijs

 

Ben jij beschikbaar vanaf het nieuwe schooljaar en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan snel!


Voor wat, hoort wat natuurlijk! Maandag® biedt je een salaris naar rato van de onderwijsschalen en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Maar we organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up to date te blijven en beschikken over een online leer platform. Daarnaast verwelkomen wij je graag de eerste maandag van de maand tijdens onze Welkom bij Maandag® bijeenkomst en nodigen wij je uit voor evenement van onze Club Maandag. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de accountmanager regelmatig langs om bij te praten. Weet ons tussendoor ook te vinden als sparringspartner!


Wil je de weg bewandelen naar Maandag® als docent lichamelijke opvoeding! Reageer dan snel!Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 642 588 228
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Maandag Interim Professionals BV
Wielingenstraat 12 b, 1441 ZR Purmerend, Nederland
1484 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures