vakantiewerk helpende

Leeuwarden, Nederland
Vacature is vervallen
27 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: -
Uren per week: 32 - 32
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Functieomschrijving

In de zomer ouderen helpen bij de dagelijkse zorg en bijverdienen? Deze zomer kun je binnen Randstad Zorg op flexibele basis aan de slag in verpleeghuizen in Leeuwarden en omgeving.

Als helpende met stage of werkervaring in de ouderenzorg kun je in de zomerperiode (en ook daarna) werken in onze flexpool. Werken in een flexpool houdt in dat jij zelf bepaald wanneer jij ingepland wil worden en doe je ervaring op bij verschillende zorginstellingen.

Hoe werkt dit precies?
Via het systeem ‘MijnRandstad’ geeft jij aan op welke dagen jij wel en niet beschikbaar bent. Ben je beschikbaar? Dan kan er een dienst in jouw rooster gezet worden en ontvang je een smsje met informatie over de dienst. Je meldt je op de afgesproken tijd bij de zorginstelling en bespreekt met de vaste collega’s naar welke cliënten jij toe gaat. Ben je klaar met je dienst? Dan kun je lekker naar huis en sta je wellicht de volgende dag op een andere plek! Na een week werken word je uitbetaald.

Daarnaast geef je bij ons aan wat jouw wensen zijn. Werk je liever op een PG afdeling of op een somatische afdeling? Geef jouw voorkeur bij ons aan en dan houden wij daar rekening mee. De uren bepalen we in overleg.

Wanneer kom je in aanmerking?

  • met een diploma helpende zorg en welzijn niveau 2
  • recente stage- of werkervaring als helpende in de ouderenzorg
  • je weet hoe je moet omgaan met een tillift

Wat biedt Randstad Zorg jou?

  • salaris tussen de 11 en 16 euro op basis van de cao VVT en ervaringsjaren
  • reiskostenvergoeding
  • werkervaring op doen op verschillende locaties

Ben jij deze zomer veel beschikbaar om een lekker zakcentje te verdienen en te werken aan jouw CV? Doe dan nuttige werkervaring op in de ouderenzorg! Je kunt solliciteren door op de knop ‘solliciteren’ te klikken en jouw CV achter te laten.

Na de online sollicitatie zal er telefonisch contact plaatsvinden om nader kennis te maken. Daarna wordt er een persoonlijk gesprek ingepland op het kantoor in Leeuwarden om je in te schrijven en voor te bereiden op jouw eerste werkdag in onze flexpool. Heb je vragen? Mail dan naar helene.middelbrink@nl.randstad.com of bel naar 050-8505120

Let op: het inwinnen van een referentie en het aanvragen van een VOG is een verplicht onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
4351 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures