Zorgmanager Kleinschalig Wonen

Utrecht, Nederland
Vacature is vervallen
5 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Overig
Branche: -
Uren per week: 36 - 36
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Functieomschrijving

Zorgmanager Kleinschalig Wonen

Innovatief, servicegericht en ondernemend

 

Organisatie

Voor meerdere zorgorganisaties is Randstad Management in Zorg op dit moment op zoek naar ondernemende zorgmanagers (FWG 65) met ervaring op het gebied van kleinschalige wonen.

Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de sectoren VVT, Welzijn en GGZ en ondersteunen met hun dienstverlening specifieke cliëntendoelgroepen binnen bovenstaande sectoren. Om kleinschalige woonvormen toekomstgericht en kwalitatief op te zetten en verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar kandidaten die hier ervaring mee hebben en energie van krijgen!

 

Functie

Als Zorgmanager Kleinschalig Wonen ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de beste woonplekken en ondersteuning voor cliënten die gebruik maken van de diensten van de betreffende organisatie. Het is van belang dat je inhoudelijk geïnteresseerd bent in de specifieke doelgroep en ervaring hebt in het opzetten van kleinschalig woonvormen binnen de zorg. Je bent in- en extern aanspreekpunt en boegbeeld in de betredffende regio en daarnaast verantwoordelijk voor de aansturing van zelfstandig werkende zorgmedewerkers op/in jouw locatie en/of regio.

Met passie voor de doelgroep zet je de organisatie verder op de kaart. Om dit te realiseren ben je een echte netwerker en heb je een duidelijke visie op wonen. Samenwerking met andere (zorg-) partijen is voor jou vanzelfsprekend. Je weet goed gebruik te maken van bestaande netwerken en je eigen netwerk te ontwikkelen.

 

Functie-vereisten

Voor deze positie zoeken wij een ondernemende manager met ervaring met het opzetten van kleinschalige woonvormen. Je bent verbindend en hebt passie voor de zorg. Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in combinatie met minimaal drie jaar werkervaring als manager binnen de zorg. Daarnaast heb je een relevante managementopleiding afgerond.

Als persoon ben je resultaatgericht, positief kritisch en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een teamplayer en hebt bewezen sterke communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent ondernemend, vindingrijk en initiatiefrijk.

 

Aanbod

Uitdagende posities met veel impact, zeggenschap en ondernemerschap. Samenwerken met bevlogen collega’s die hart voor de zorg hebben en volop mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen en met meerdere innovatieve projecten tegelijk bezig te zijn.

 

Inschaling conform FWG 65, cao VVT/ Zorg en Welzijn. Posities zijn beschikbaar voor 28 tot 36 uur per week. Standplaats midden Nederland.

 

Bij interesse of vragen graag bellen met onderstaande mobiel nummer of stuur een mailtje met vraag en/of cv en wij sturen jou de uitgebreide functieprofielen toe van de drie FWG 65 managementposities die op dit moment open staan!

 

Contactpersoon Randstad Management in Zorg: Alexander Willemse, senior consultant Randstad Management

Tel: 06-22946217 / Email: alexander.willemse@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
4488 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures