Financieel Adviseur A

Sint-Oedenrode, Nederland
Vacature is vervallen
13 dagen geleden Vast
Deeltijd
Categorie: Financiën, Verzekeringen en Recht
Branche: Financiële Diensten
Uren per week: 32
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 13-06-2019 - 20-06-2019
Organisatie


Functiebeschrijving
Ben jij een enthousiaste, leergierige en kritische Financieel Adviseur? Wil jij klanten in telefonische gesprekken vertrouwen geven bij het maken van financiële keuzes bij complexe vraagstukken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor diverse lokale banken zoeken we ervaren Financieel Adviseurs A. Het betreft een tijdelijke functie i.v.m. bewust flexibele schil.

De functie:
Je bent fris en jong van geest, doet geen aannames, gaat onbevangen en zonder vooroordelen een gesprek in. Je weet dat klantsituaties niet gelijk zijn aan elkaar en gaat voor een gesprek op maat. Je wilt jezelf graag ontwikkelen.
Dankzij jouw stijlflexibiliteit weet je klanten te bereiken en motiveren tot een beheergesprek aan de telefoon. In je gesprekken verken je de klantbehoefte en toets je of bestaande producten nog bij de situatie van de klant passen. Zo help je de klant aan een passende oplossing. Vanzelfsprekend houd je de focus op resultaat met een optimale klantbeleving en kwaliteit.
Je pikt commerciële signalen op en verwijst actief door naar collega's op de lokale bank voor een adviesgesprek 'face to face'.

Bij voorkeur een kandidaat die in de volle breedte bekwaam en ervaren is om de werkvoorraad en telefonie mee op te vangen. Commerciële ervaring in de spreekkamer kan een pre zijn, maar is zeker niet noodzakelijk. Bijdrage aan de werkvoorraad en telefonie zodat collega's in dienst Rabo zich op de spreekkamer kunnen richten is ook prima. Het team heeft twee adviseurs die nu een jaar in dienst zijn, indien mogelijk functioneert ingehuurde adviseur richting die adviseurs ook als 'senior' en vraagbaak. Het betreft een reguliere rol van financieel adviseur.


Arbeidsvoorwaarden
Tijdelijk detacheringsopdracht, waarbij je in loondienst komt bij Flexibility. We bieden je een marktconform salaris voor deze functie.
komt bij Flexibility in dienst op projectbasis. We bieden je een meer dan marktconform salaris en indien nodig faciliteren we opleidjng en begeleiding om deze functie goed te kunnen uitvoeren.

Ben je per direct beschikbaar en wil je graag starten in deze rol dan kun je je Cv mailen naar banking@flexibility.nl of direct solliciteren via onze website.

Functie-eisen
Wij vragen:
o Minimaal HBO opleiding en werk- en denkniveau of MBO 4 i.c.m. met gedegen kennis en ervaring in gevraagde rol

o Volledig gecertificeerd conform vereisten profiel;
o beschikbaarheid minimaal 32 uur, 2 avonden werken. 4x9 is NIET mogelijk.

Naast de twee Rabobankkerncompetenties Samenwerken en Klantbelang centraal stellen herken je in jezelf de volgende competenties of beschrijvingen:
o Resultaten realiseren
o Communicatiekracht
o Passie tonen voor mensen
o Ontwikkelt zichzelf en anderen
Je luistert oprecht naar jouw klant, stelt geen verantwoordingsvragen maar interessevragen. Je luistert naar het antwoord en bepaalt aan de hand daarvan vervolgvragen. Hierin verbeter je jezelf iedere dag opnieuw.


Meer informatie

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Flexibility.nl
Ettensebaan 43, 4813 AH Breda, Nederland
507 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures