(aankomend) meewerkend voorman expeditie

Haaksbergen, Nederland
Vacature is vervallen
20 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Categorie: Bouw
Branche: -
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Functieomschrijving

Logistiek talent; aankomend meewerkend voorman expeditie.
Heb jij ervaring als expeditie / logistiek medewerker en ben jij een duizendpoot binnen de logistiek? Wil jij doorgroeien naar een leidinggevende rol waarbij je breed bezig mag zijn binnen de logistiek? Reageer dan nu op deze functie (aankomend) meewerkend voorman expeditie.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een afwisselende baan waarbij je zowel administratief logistiek werk gaat doen in combinatie met het uitvoerende werk als in- en uitslag, heftruck rijden etc. Na verloop van tijd groei je door naar de functie van teamleider expeditie en ga je een team van 4 a 5 medewerkers aansturen. Mocht je de juiste persoon zijn met de juiste ervaring, maar niet de juiste afgeronde opleiding krijg je de mogelijkheid om middels de juiste ondersteuning, door trainingen en opleidingen, op dit niveau te komen. Kortom een mooie afwisselende baan in dagdienst met doorgroeimogelijkheden. Het instroom salaris ligt rond € 2000 bruto per maand, maar groei je in de functie dan groeit je salaris ook. Na een eerste periode in dienst van Randstad ontvang je, bij gebleken geschiktheid, een arbeidscontract bij de opdrachtgever.

Wat ga je doen?
Als (aankomend) meewerkend voorman expeditie ben je met het team verantwoordelijk voor alle verladingen, voorraadbeheer, administratie en planning van de afdeling. Een groot deel van de dag ben je bezig met administratieve en coördinerende werkzaamheden, denk hierbij aan gegevens verwerken in het computersysteem, capaciteitsplanning, voorraadbeheer, controle goederenontvangst etc. In de middag help je ook waar nodig mee met laden/lossen, heftruck rijden, orderpicken etc. Na verloop van tijd ga je meer taken van de teamleider overnemen en ga je ook het team van 5 medewerkers aansturen.

Wie ben jij?
Je bent iemand die de opleiding MBO 3 of 4 Logistiek heeft afgerond en klaar is om in de logistiek aan de slag te gaan. Dit is de kans om je snel op te werken naar een leidinggevende functie. Of je bent iemand met enkele jaren ervaring in soortgelijke functie en toe om de stap richting een leidinggevende functie te zetten, hierbij ben je bereid om een logistieke opleiding te volgen. Je bent administratief goed onderlegd, hebt ruime kennis van Excel, je bent goed met verwerken van gegevens en hebt het talent om door te groeien naar een leidinggevende functie. Een heftruckcertificaat is een pré. Jij bent gemotiveerd en weet medewerkers te motiveren, je staat stevig in je schoenen, je kunt goed zelfstandig werken en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

Jouw nieuwe werkgever
Is een productiebedrijf dat de producten wereldwijd exporteert. Het bedrijf kenmerkt zich door een open en platte structuur, waarbinnen goed opgeleide en enthousiaste medewerkers continu streven naar verbetering

Interesse?
Ben jij de persoon die wij zoeken en is dit de uitdagende functie voor jou? Reageer dan via de ‘solliciteren’ knop. Heb je nog vragen neem dan contact met ons op via 055 – 5288892

Trefwoorden: logistiek, magazijn, leidinggeven, MBO-3, expeditie, voorman, assistent teamleider.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
4351 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures