Administratief medewerker uitzenden

Solliciteer
29 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Administratie
Branche: Voorzieningen Diensten
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 18-02-2019 - 19-04-2019
Organisatie

AB Midden Nederland dé betrokken partner voor organisaties in de sectoren agrarisch, food, groen, bouw, techniek, infra, transport en logistiek, (glas)tuinbouw en fruitteelt. Wij peilen continue naar de behoefte van onze klanten en nemen wij hun zorgen omtrent personeel uit handen. Dit maakt dat wij duurzame en sterke relaties hebben met onze klanten en staan we klaar om de beste diensten te verlenen. Zo werken dagelijks ruim 1.500 uitzend- en detacheringsmedewerkers voor AB Midden Nederland. We hebben vestigingen in Bunschoten, Houten, Ridderkerk, Sliedrecht, Veenendaal en Zaltbommel.Functiebeschrijving

Jij werkt secuur en weet voor vragen van onze medewekers oplossingen te vinden. Wij zoeken een bevlogen administratief medewerker die ons team komt versterken.

Als Medewerker Administratie draag je zorg voor de (digitale) urenverwerking en het opstellen, verlengen of beëindigen van arbeidscontracten van onze uitzendkrachten. Ook zorg je dat de digitale dossiers up-to-date blijven. Samen met jouw collega's ben je het aanspreekpunt voor administratieve vragen. Je beantwoordt vragen over het registreren van de gewerkte uren of het declareren van de juiste kosten en weet iedereen ook te informeren over (nieuwe) wet- en regelgeving, CAO's en arbeidsvoorwaarden.

Je werkt samen in een team en je rapporteert aan de teamleider.Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende baan waarin eigen initiatief enorm gewaardeerd wordt. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast. Een goed salaris, conform CAO Bedrijfsverzorgingsdiensten.

Ben jij dé administratieve medewerker die het hoofd koel weet te houden als het even uitdagend wordt? Solliciteer snel en maak gebruik van ons online sollicitatieformulier. Stuur je CV en motivatie mee.

Werken bij AB Midden Nederland betekent werken bij een gezond, stabiel bedrijf. Je werkt in een prettige omgeving met een informele werksfeer, waar veel betrokkenheid en een persoonlijke benadering heerst. Dit merk je op de werkvloer en draag je zelf ook uit naar de medewerkers van AB Midden Nederland.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven (door)ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als in hun vak. Dit stimuleren we onder andere met een aantrekkelijke studieregeling.Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een enthousiast persoon die ook goed zelfstandig kan werken. Jij hebt goede communicatieve vaardigheden, een flexibele instelling en bent stressbestendig. Daarnaast herken je jezelf in de volgende functie-eisen:

  • Je beschikt over een (afgeronde) opleiding in administratieve richting, bij voorkeur richting personeelszaken;
  • Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je bent bekend met digitale processen en je hebt een goede beheersing van MS Office, waaronder Excel;
  • Bij voorkeur heb je minimaal 2 jaar relevante ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie, bij voorkeur bij een uitzendorganisatie;
  • De Nederlandse taal beheers je goed;
  • Beheersing van de Poolse, Bulgaarse en-/of de Roemeense taal is een pré;
  • Bij voorkeur heb je ervaring met het lezen en interpreteren van Cao's;
  • In het bezit van een ARTRA-/ SEU-certificaat is een pré, indien je niet in het bezit hiervan bent, ben je bereid dit te behalen;
  • Je bent fulltime beschikbaar.


Meer informatie

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
AB MiddenNederland
Voorveste 17, 3992 DC Houten, Nederland
76 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures