Recruiter

Almere, Nederland
Solliciteer
5 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: HR, Werving en Selectie
Branche: Personeel en werven
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 11-02-2019 - 18-02-2019
Organisatie
Met meer dan 26 jaar ervaring in de uitzendbranche voelt UBN Uitzendbureau feilloos aan welke vacature bij jou past. Wij bemiddelen in logistieke, administratieve en industriële banen op mbo-niveau en hebben in sommige steden ook een horecatak. Wij kennen de branche op ons duimpje en weten daardoor precies welke persoon bij welke vacature past. Inmiddels hebben wij, naast een aantal inhouse vestigingen, succesvolle vestigingen in Almere, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Groningen en gaan wij uitbreiden met een nieuwe vestiging in Apeldoorn. Dus volop groei! De ambitie van UBN is om voortdurend te werken aan het bieden van toegevoegde waarde voor haar klanten en uitzendkrachten.

Functiebeschrijving
Nog geen werkervaring als Recruiter of Intercedent? Geen probleem! Met jouw enthousiasme en hands-on mentaliteit leren wij je het vak gewoon on the job. Heb je al wel enige ervaring, dan is dat mooi meegenomen! Hoe ziet een dag eruit bij UBN? Dagelijks zorg jij voor het invullen van vacatures van onze klanten, variërend van magazijnmedewerker tot administratief medewerker. Of het nu om een baan voor de lange termijn gaat, of een klus voor een dag, jij weet de juiste match te vinden. Jij weet als geen ander prioriteiten te stellen. Belt er een klant met een aanvraag voor dezelfde dag? Dan houd jij het hoofd koel. Je bent een ondernemer in hart en nieren, toont initiatief en zoekt het werk altijd op. Naast het zoeken naar de juiste kandidaten sta jij de klanten en uitzendkrachten dagelijks te woord. Of het nu een uitzendkracht is met een vraag over loon of vakantiedagen, of een klant met een vraag over de CAO, jij vindt op alle vragen het antwoord. Je komt te werken in een klein gezellig team! Samen met Daniëlle (Consultant), Iris (Consultant), Michelle (Consultant), Walter (Accountmanager new business) en Nicky (Vestigingsmanager) draag je bij aan het doorzetten van de groei van de vestiging in Almere.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor zeven maanden, met uitzicht op een vast contract. Daarnaast vergoeden wij je reiskosten en ontvang je een salaris wat past bij jouw leeftijd en werkervaring. Voor deze functie ligt het salaris tussen de € 1900 - € 2100 bruto per maand. Leuke voorwaarden
 • Bij goed functioneren ga je jaarlijks minimaal één stap omhoog in salaris;
 • We hebben een gunstige bonusregeling waarbij je aan het einde van het jaar nog een leuke extra op je rekening gestort krijgt wanneer de besproken targets zijn behaald;
 • 26 vakantiedagen per jaar;
 • De mogelijkheid voor het bij- of verkopen van vrije dagen;
 • Een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Mogelijkheid tot belastingvrije aankopen tot € 1.000 per jaar;
 • Elk jaar verrast UBN haar medewerkers tijdens het beruchte kerstdiner weer met de mooiste kado's. Zo zijn er de afgelopen jaren al kado's voorbij gekomen variërend van een Apple Watch of Ipad, tot een bonenmachine en Weber BBQ.
Naast deze standaard arbeidsvoorwaarden, bieden wij je nog veel meer! Om ervoor te zorgen dat jij nóg beter wordt in wat jij doet, worden er diverse in- en externe trainingen georganiseerd waar je aan kunt deelnemen. Heb je het naar je zin en teken je bij voor je tweede contract? Dan mag jij je SEU diploma behalen van Basisopleiding tot Intercedent. Niet te missen zijn de gezellige personeelsfeesten van UBN! Van een tropical BBQ in Bloemendaal tot een weekend naar Gent met partner. We zijn een hechte club en altijd in voor gezelligheid en een feestje!

Functie-eisen
Wij voegen je graag aan ons team wanneer je;
 • Een keiharde werker bent, maar ook houdt van gezelligheid;
 • Graag in een klein team werkt;
 • Enthousiast bent en een hands-on mentaliteit hebt;
 • Gedreven en resultaatgericht bent;
 • In het bezit bent van rijbewijs B;
 • In de regio Almere woonachtig bent.
Kun jij alle vragen met een dikke "JA" beantwoorden? Dan wordt het hoogtijd om je C.V. onze kant op te versturen! Zend je C.V. en motivatie vandaag nog naar personeelszaken@ubnuitzendbureau.com, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Meer informatie

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
UBN Uitzendbureau
Leyenseweg 1, 3721BA Bilthoven, Nederland
114 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures