Sociaal beheerder

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
29 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Overig
Branche: Executive Office
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 18-02-2019 - 20-03-2019
Organisatie

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de expert in het publieke domein en detacheert men professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. Detacheren betekent voor professionals dat zij zekerheid en afwisseling kunnen combineren. 


Maandag® is continu op zoek naar nieuwe ambitieuze professionals en opdrachtgevers. Door ze aan elkaar te koppelen worden zij onderdeel van het netwerk. Dit maakt dat Maandag® blijft groeien een het aantal uitdagende functies blijft toenemen. Je kennis vergroten en jezelf verder ontwikkelen zijn daarbij essentieel.


Wij bij Maandag® geloven in persoonlijke begeleiding. Daarom heeft iedere professional een recruiter die fungeert als aanspreekpunt. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van de mogelijkheden, zoals een leaseauto of de optie tot een vast dienstverband.Functiebeschrijving

Wat ga je doen? Jij krijgt de grote verantwoordelijkheid om de wijken te beheren. Jouw doel is om ervoor te zorgen dat deze wijken en plezier zijn om in te wonen. Daarom ben jij de aangewezen persoon om de woningen en omgeving te onderhouden en de cohesie tussen de wijkbewoners te versterken. Je ondersteunt kwetsbare huurders, komt in actie bij conflicten, houdt je bezig met reparaties en bezoekt bewoners thuis. Door relaties op te bouwen word jij het gezicht van de wijk!
Arbeidsvoorwaarden


Functie-eisen
  • Mbo 3-opleiding en hoger in de sociale richting of veel ervaring in de rol binnen woningcorporaties
  • Kennis over de relevante wet en regelgeving bij woningcorporaties
  • Brede mensenkennis en goede contactuele eigenschappen
  • Overtuigingskracht en assertiviteit
  • Oplossingsgericht en zelfstandig kunnen werken
  • Flexibel
  • 32 tot 36 uur per week
  • Rijbewijs B


Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 683 911 116
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Maandag Interim Professionals BV
Wielingenstraat 12 b, 1441 ZR Purmerend, Nederland
1563 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures