Junior Legal Counsel

Amsterdam, Nederland
Solliciteer
49 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
€ 2900 - 3600 per maand
Categorie: Juridische Dienstverlening
Branche: Law Practice
Uren per week: 32 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 01-07-2019 - 01-11-2019

Junior Legal Counsel
Heb jij al enige ervaring als Junior Legal Counsel/Junior Bedrijfsjurist, Paralegal, Legal Assistant, Juridisch Medewerker of Professional Support Lawyer en wil jij de jurist van de toekomst worden? Dan krijg je bij Legadex een enorme voorsprong doordat je voor de grootste bedrijven van Nederland werkt én veel leert over Legal Tech. Daarnaast bieden we een uniek opleidingsprogramma.  


Wat je gaat doen
Als Junior Legal Counsel werk je in bedrijfsjuridische projecten waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van Legal Tech. Tegelijk volg je bij ons een opleidingsprogramma waarin we je alles leren over dit vakgebied. Jouw doel? Grote organisaties helpen hun juridische werk beter te doen en zelf processen efficiënter in te richten door middel van technologie. Voor welke opdrachtgevers je dit doet? Dit zijn o.a. AholdDelhaize, AkzoNobel, Endemol Shine Group, G-Star, Lumileds, Nike en Q8.

Je werkt in projecten bij de klant op locatie en vanuit ons kantoor in Amsterdam. In projecten bij de klant op kantoor maakt je onderdeel uit van hun juridische afdeling. Voer je een project op consultancy basis uit, dan doe je dit juist met een team van collega’s vanuit het kantoor van Legadex. Voorbeelden? Die hebben we genoeg! Je begeleidt een bedrijf bijvoorbeeld bij het in kaart brengen van hun contracten, hoe komt een contract tot stand, hoe contracteren ze binnen de business en zijn er mogelijkheden voor standaardisering? Hoe ziet de groepsstructuur van een grote onderneming eruit en hoe werken legal, finance en tax hierin samen met de business? En met welke (legal tech) systemen zorg je voor overzicht en de noodzakelijke business intelligence?

Wat je leert in het opleidingsprogramma

Een goede basis helpt jou om succesvol te zijn in je carrière! Zo nemen we je mee in de technologie en toepassingsmogelijkheden van AI en juridische expertsystemen. Ook train je je adviesvaardigheden en verdiep je je kennis van grote organisaties. Ons opleidingsprogramma bestaat voor Junior Legal Counsels uit de volgende onderdelen:

 1. Vennootschapsrecht
 2. Contractenrecht en contractmanagement 
 3. Schrijf-, advies en communicatievaardigheid in het bedrijfsleven
 4. Samenwerking en dynamiek van The Large Corporate 
 5. Legal Tech 

Wat wij bieden

 • Een fulltime functie, 32 uur is bespreekbaar
 • Een uniek opleidingsprogramma gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling
 • De mogelijkheid om door te groeien in de vaardigheden van de jurist van de toekomst en naar de functie van Legal Business Counsel
 • Op regelmatige basis Legal Practice Meetings met presentaties van gastsprekers of collega’s
 • Een jong, ambitieus team van collega’s
 • Een salaris tussen de €3000,- en €3500,- bruto per maand (afhankelijk van jouw ervaring), een reiskostenvergoeding en een telefoon

Wat jij mee brengt

 jouw CV staat:

 • Een afgeronde HBO Rechten opleiding of master Rechten
 • Tussen 1 en 4 jaar ervaring als Junior Legal Counsel/Junior Bedrijfsjurist, Paralegal, Legal Assistant, Juridisch Medewerker of Professional Support Lawyer in het bedrijfsleven, de advocatuur, het notariaat of bij de big4
 • Ervaring binnen het brede Ondernemingsrecht
 • Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je woont in de Randstad (bijvoorbeeld Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem, Almere, Utrecht)

Nog vragen of direct solliciteren

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct op de vacature voor Junior Legal Counsel. Wij nemen doorlopend nieuwe collega’s aan in deze functie. Stuur je cv en een korte toelichting naar Christine Hagens via chagens@legadex.com. Heb je eerst nog vragen, neem dan contact op met Christine via 06-52 62 61 37 of 020 820 83 96. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.legadex.com.

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Legadex
Teleportboulevard 110, 1043 EJ Amsterdam, Nederland
4 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures