Logistiek teamleider

's-Heerenberg, Nederland
Vacature is vervallen
6 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Bouw
Branche: -
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Functieomschrijving

Senior Warehouse Teamleider in ’s-Heerenberg (vaste baan)
Wil jij werken bij een internationaal toonaangevende logistiek speler? Heb jij al ervaring met leidinggeven in de logistiek en sta je sterk in je schoenen? Reageer dan nu op deze vacature voor Senior Warehouse Teamleider.

Wat bieden wij jou?
Jij krijgt een contract bij de werkgever met intentie tot een vast dienstverband. Het salaris is marktconform en valt tussen de € 2100 en € 3000 bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van de opleiding en werkervaring. Daarnaast aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder in ieder geval reiskostenvergoeding en vakantiegeld van 8%. Als wereldwijde leverancier van logistieke oplossingen biedt jouw nieuwe werkgever goede carrièremogelijkheden aan de juiste personen. Zij vinden het belangrijk dat de werknemers met plezier naar het werk gaan. Persoonlijke aandacht, open communicatie, collegialiteit en positieve bedrijfscultuur staan hierbij centraal. Het gaat om een functie in een tweeploegendienst afhankelijk van de drukte in het seizoen. Werktijden zijn vanaf 6.00 tot uiterlijk 0.00 uur in het hoogseizoen (geen nachtdienst).

Wat ga je doen?
Als Senior Warehouse Teamleider geef jij leiding aan een team van circa 10 tot 25 medewerkers aangevuld met uitzendkrachten. Jij bent onder anderen verantwoordelijk voor het verdelen van dagelijkse operationele werkzaamheden, afstemmen van de uit te voeren werkzaamheden met de afdeling Customer Services, het realiseren van de dagelijkse planning en het bewaken van de voortgang en de kwaliteit. Jij rapporteert aan de Warehouse Supervisor.

Wie ben jij?
Jij hebt minimaal MBO-4 niveau en al enige ervaring met leidinggeven in een logistieke omgeving. Jij beheerst naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal. Jij bent besluitvaardig en staat boven de groep. Jij neemt initiatief en kan goed plannen en organiseren.

Jouw nieuwe werkgever
Is een logistieke divisie van een internationaal toonaangevende speler op het gebied van logistiek, wegtransport en lucht- en zeevracht. De logistieke divisie in Nederland biedt een breed scala van logistieke oplossingen aan. Deze oplossingen zijn ten behoeve van warehousing, distributie, supply chain management, value added logistics, douane-entrepots, freight management, informatie management en communicatie met klanten. Op deze wijze voegt jouw nieuwe werkgever waarde aan de supply chain van haar klanten.

Interesse?
Ben jij de persoon die wij zoeken en is dit de uitdagende functie voor jou? Reageer dan via de ‘solliciteren’ knop. Heb je nog vragen neem dan contact met ons op via 055 – 5288892

Solliciteren bij Randstad Logistiek is solliciteren bij dé specialist voor bemiddeling naar logistieke banen. We gaan bij geschiktheid een uitgebreide selectieprocedure met je aan om een zo goed mogelijk beeld van je te vormen.

Trefwoorden: Warehouse, Teamleider logistiek, HBO, leidinggevende, ‘s-Heerenberg

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
4482 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures