SalesToppers

Salestoppers, Strawinskylaan 823, 1077 XX Amsterdam, Nederland
0 openstaande vacatures

Bedrijfsinformatie

SalesToppers: aan de slag bij een startup of multinational

Salestoppers vindt voor iedere accountmanager een carrièreswitch met toekomstperspectief. Dankzij onze vakkundige specialisten wordt je droombaan binnen de kortste keren werkelijkheid.

Salestoppers is een dynamisch werving- en selectiebureau. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het vervullen van salesfuncties bij startups en multinationals (de top 500). We zijn actief in verschillende branches, zoals ICT, Online Media, Finance, Pharma, Media en Fintech.

3 x Sales Toppers

  • Een beter betaalde sales job binnen 14 dagen
  • Een goed basissalaris en een hoge provisieregeling
  • Minimaal 100 uitdagende salesfuncties in alle branches

Een beter salaris

Dankzij ons enorme netwerk zijn wij staat altijd de perfecte match voor je te realiseren. Een baan dus die past bij je ervaringen, competenties en interesses.

Ben jij die sales professional die er 200% voor gaat? Dan garanderen wij dat wij binnen 14 dagen een geschikte sales job voor je hebben gevonden.

Functies die we recent vervulden zijn onder meer Accountmanager, Broker, Sales Traineeship, Recruitment Consultant, Junior Accountmanager, Sales Executive, New Business Development Manager, Sales Director Emea en Commercieel Directeur. En goed te weten: wij selecteren opdrachtgevers op een goed basissalaris en een provisie zonder plafond.

Meer weten?

Spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan en wil jij ook snel aan de slag als accountmanager? Mail je cv of bel voor een afspraak met Robert van Leeuwen op 06-50265911.

Of mail je cv naar info@salestoppers.nl en wij nemen contact met je op